Dajte ZELENÚ svojej domácnosti a k tomu ešte získate štátnu dotáciu

NETKY.SK • 11 Máj 2017, 12:02 • 2 min
Dajte ZELENÚ svojej domácnosti a k tomu ešte získate štátnu dotáciu

BRATISLAVA - Národný projekt SIEA je financovaný z Operačného programu Kvalita životného prostredia, ktorý riadi Ministerstvo životného prostredia SR.

slovakia

left justify in out

Vlastníte rodinný dom, chalupu alebo chatu? V tom prípade nemáte nad čím rozmýšľať! Investovať do obnoviteľných zdrojov energie sa teraz naozaj oplatí. Ministerstvo životného prostredia predstavilo pilotný projekt na podporu inštalácie domácich elektrární.

 

Finančný príspevok je poskytovaný z finančných prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja a štátneho rozpočtu SR. Výška štátnej dotácie sa môže vyšplhať do výšky až 3450 eur, čím si môžete ušetriť nemalé vstupné náklady. Do projektu sa zapojila aj slovenská firma Martian Logic, ktorá má na Slovensku dlhodobú tradíciu nielen v inštalácii ale inovácii zariadení na získavanie obnoviteľnej energie, ktoré vám mesačne ušetria nemalé sumy. 

 

Martian Logic je spoločnosť, ktorá má naozaj širokú škálu ponúkaných zariadení pre získavanie a efektívne využívanie obnoviteľných zdrojov energie. Pomocou zariadení môžete získavať teplo, svetlo a to skoro zadarmo. V rámci projektu vám firma odporučí, kedy treba o dotácie požiadať, aby bol príspevok čo najvýhodnejší, ak sa rozhodnete ušetriť či rodinný rozpočet ako aj životné prostredie. Martian Logic pre vás zastreší celý projekt od navrhnutia tých najvhodnejších podmienok pre vašu nehnuteľnosť, inštaláciu ako aj dodatočný servis a monitorovanie vašich zariadení. Viac informácií nájdete TU.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies