Dajte zbohom bolestiam chrbtice. Vyskúšajte overball

NETKY.SK • 24 September 2015, 11:00 • 2 min
Dajte zbohom bolestiam chrbtice. Vyskúšajte overball

BRATISLAVA - Sedíte celé dni pri počítači, zhltnete u neho raňajky aj obed a jediný pohyb, ktorý máte je cesta na toaletu a späť? Potom bolesť chrbta je vaším druhým menom a celkom určite aj presne viete čo s ňou robiť. Lenže ako sa prinútiť k tomu ísť do fitka alebo na masáž? Nikam sa nežente. Naučíme vás jednoduchý spôsob ako sa zbaviť bolesti a ešte posilniť chrbát. Zoznámime vás s overballom.

slovakia

left justify in out

Malá, guľatá, úplne nafúkaná alebo sčasti nenafúknutá loptička - to je overball. Pružný kamarát s priemerom 26-30 cm  môže byť vaším spoločníkom v boji proti bolestiam chrbtice i kĺbov. Je vyrobený z kvalitnej syntetickej zmesi s vysokou pružnosťou aj nosnosťou. Verili by ste, že unesie až 120 kilogramov živej váhy?

 

Multifunkčný malý kamarát overball je jednoduchou, ľahkou a nenáročnou multifunkčnou pomôckou pri cvičení. Možno ho totiž dosť dobre využiť ako pri rehabilitačnom cvičení, strečingu a joge , tak pri aerobiku, fitness alebo pilates. Skrátka a dobre overball vám pomôže parádne pretiahnuť celé telo i jednotlivé partie. 

 

Jeho mutifunkčnost spočíva v množstve najrôznejších variácií ako s ním môžete cvičiť. Poslúži vám buď úplne nahustený alebo mierne nenafúkaný. K dispozicii je v celej škále príjemných farieb. A minimálne sú aj nároky na jeho údržbu (stačí ho utrieť vlhkou handričkou). Loptu môžete využiť aj k dychovým cvičeniam takisto aj k opretiu bedier v sede alebo ako príjemný mäkký vankúšik. To záleží na tom, ako veľmi ho nahustíte a tiež ktorú časť tela potrebujete pretiahnuť a uvoľniť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona