Dajte svojej domácnosti zelenú! Vopred si však overte oprávnenia zhotoviteľa, aby ste neprišli o štátnu dotáciu

NETKY.SK • 25 Máj 2017, 16:40 • 2 min
Dajte svojej domácnosti zelenú! Vopred si však overte oprávnenia zhotoviteľa, aby ste neprišli o štátnu dotáciu

BRATISLAVA – Prostredníctvom národného projektu Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry Zelená domácnostiam môžu rodinné a bytové domy získať podporu na inštaláciu malých zariadení na využívanie obnoviteľných zdrojov energie.

slovakia

left justify in out

Tí, ktorí rozmýšľajú nad takouto investíciou by mali mať na zreteli, že ak chcú získať štátnu dotáciu na zariadenia, môžu osloviť iba firmy, ktoré bezprostredne spĺňajú všetky technické podmienky a sú riadne zaregistrované v zozname oprávnených. Slovenská inovačná a energetická agentúra úzko spolupracuje s národným projektom Zelená domácnostiam. Oprávnené aparáty pre domácnosti musia spĺňať podmienky operačného programu Kvalita životného prostredia. Spoločnosť Martian Logic sa do projektu zaradila medzi prvými. Svojou dlhoročnou praxou za sebou zanecháva množstvo spokojných zákazníkov. Spoločnosť je pripravená poradiť v problematike, ako a kedy požiadať o finančnú podporu a presne na aké zariadenia sa vzťahuje. 

 

Medzi podporované zariadenia patria malé zariadenia na výrobu elektriny, fotovoltické panely s výkonom do 10kW. Na výrobu tepla, vám spoločnosť Martian Logic ponúkne zariadenia len najvyššej kvality, ktoré dokážu pokryť aj spotrebu energie v rodinných alebo bytových domoch, ako slnečné kolektory, kotly na biomasu a tepelné čerpadlá. 

 

Spoločnosti Martian Logic má za cieľ uspokojiť požiadavky svojich zákazníkov na maximum. Dodať domácnostiam maximálnu mieru podpory na kvalitné systémy s primeraným výkonom, s dlhšou životnosťou a vyššou účinnosťou premeny energie. Na stránke spoločnosti si môžete podrobnejšie prezrieť pestrú ponuku zariadení a služieb.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies