Daciuk sa tento týždeň vráti do zostavy Detroitu

NETKY.SK • 2 Apríl 2014, 12:57 • 2 min
Daciuk sa tento týždeň vráti do zostavy Detroitu

DETROIT - Ruský hokejový útočník Pavel Daciuk by sa už tento týždeň mohol vrátiť do zostavy Detroitu Red Wings v zámorskej NHL. Reprezentant "zbornej" absentuje od 27. februára pre zranenie kolena, v utorok však absolvoval tréning so spoluhráčmi.

slovakia

left justify in out

V klube sa rozhodli neoperovať zranené miesto a čakali na úplné zahojenie. Podľa trénera "červených krídel" Mika Babcocka by sa mal 35-ročný center vrátiť do súťažného diania v piatkovom dueli proti Buffalu. Do úvahy prichádza aj jeho zaradenie na súpisku pre stredajší súboj s Bostonom.

 

"Som šťastný, že som sa vrátil k tímu. Potrebujem ešte trochu času na úplný návrat, ale už teraz môžem naplno korčuľovať a robiť mnoho vecí, ktoré som predtým nemohol," cituje špecializovaný portál TSN.ca slová účastníka nedávnych zimných olympijských hier v Soči.. 

 

Daciuk už mal počas tejto sezóny pre rovnakú zdravotnú indispozíciu mesačnú pauzu, vynechal štrnásť zápasov. V doterajších 39 dueloch ročníka 2013/2014 nazbieral 15 gólov a 18 asistencií. Pre tím Red Wings je návrat Daciuka výrazná vzpruha pred vrcholiacou základnou časťou NHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies