DAC v príprave víťazne, na skúške viacerí hráči

NETKY.SK • 25 November 2014, 18:03 • 2 min
DAC v príprave víťazne, na skúške viacerí hráči

DUNAJSKÁ STREDA - Futbalisti slovenského klubu DAC 1904 Dunajská Streda zvíťazili v utorkovom medzinárodnom prípravnom stretnutí nad štvrtoligovým títímom z Bosny a Hercegoviny FK Guber Srebrenica 3:0 (0:0).

slovakia

left justify in out

O góly v súčasnosti 7. mužstva Fortuna ligy sa postarali v druhom polčase Sabler, Ryzovský a Egri.

Podľa informácie na klubovom webe fcdac.sk tréner D. Stredy Mikuláš Radványi poslal na trávnik kombinovanú zostavu. V nej dostali šancu menej vyťažení hráči z A-tímu DAC, ale aj viacerí testovaní futbalisti: Srbi Milan Milanovič a Alexander Ryzovský, Američan Sean Totsch, trojica z B-mužstva Patrik Bódis, Dezider Egri a Patrik Zvoncsár, ďalej Róbert Štefánek z Dubnice a štvorica Erik Lupták, Viktor Kalman, Patrik Szabó a Filip Ferejčák zo Senca. 

 

"Šancu dostalo viacero mladých hráčov. Výsledok nebol dôležitý, vedeli sme totiž, že hráme proti mužstvu z nižšej súťaže. Mali sme tu troch zahraničných hráčov na skúške, ale po dnešnom výkone sa s nimi aj rozlúčime. Oveľa lepší dojem vo mne zanechali naši mladíci z B-mužstva. Potešil ma aj Roman Sabler, nechal som ho hrať do konca, nech si zvyká na 90-minútové zápasy. Bojoval, poctivo si plnil úlohy a konečne strelil aj gól. Celý duel odchytal Penksa a odohral Šnirc, aj u nich som chcel, aby boli v zápasovej permanencii," zhodnotil kouč mužstva zo Žitného ostrova M. Radványi. 


Výsledok utorkového medzinárodného prípravného stretnutia: 
FC DAC 1904 Dunajská Streda - FK Guber Srebrenica (Bosna a Herc.) 3:0 (0:0) 
Góly: Sabler, Ryzovský, Egri 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona