DAC s Myjavou v 3. kole v utorok

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 14:46 • 2 min
DAC s Myjavou v 3. kole v utorok

BRATISLAVA - Futbalisti FC DAC 1904 Dunajská Streda odohrajú zápas 3. kola Fortuna ligy 2016/2017 proti Spartaku Myjava v utorok 2. augusta o 19.00 h, teda o deň neskôr, ako bolo pôvodne plánované. V rámci siedmeho kola naopak privítajú dunajskostredskí futbalisti Senicu o deň skôr – vo štvrtok 25. augusta o 19.00 h. Informoval o tom oficiálny web najvyššej súťaže.

slovakia

left justify in out

Obe stretnutia sa uskutočnia v NTC Senec, ktorý je pre DAC náhradným domovom počas výstavby nového štadióna v Dunajskej Strede. "K týmto dvom posunom v termínoch došlo na základe žiadosti Slovenského futbalového zväzu ako prenajímateľa NTC Senec, ktoré bude v závere júla dejiskom majstrovstiev Európy hráčok do 19 rokov a na konci augusta sa tam bude pripravovať slovenská reprezentácia na vstup do kvalifikácie MS 2018," vysvetlil termínové zmeny výkonný riaditeľ Únie ligových klubov Michal Mertinyák.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies