DAC hlási predčasný koniec sezóny pre Brašeňa s Davisom

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 18:24 • 2 min
DAC hlási predčasný koniec sezóny pre Brašeňa s Davisom

DUNAJSKÁ STREDA - Jakub Brašeň a Eric Davis zhodne pre zranenie kolena už v tejto sezóne nepomôžu futbalistom fortunaligového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda. Otáznik je nad Ákosom Szarkom, v sobotu doma proti Podbrezovej nebude hrať.

slovakia

left justify in out

"Eric Davis utrpel čiastočnú ruptúru predného aj zadného krížneho väzu s nevyhnutnou dobou liečenia štyri až šesť týždňov. Jakub Brašeň má problémy na rovnakom mieste, diagnózou je dispenzia predného a zadného krížneho väzu, ktorá si vyžaduje liečenie štyri až päť týždňov. Pre oboch to teda znamená koniec sezóny," povedal pre web Dunajskej Stredy klubový lekár Zsolt Fegyveres. O niečo lepšie je na tom Szarka, ktorému sa zranenie ozvalo až na tretí deň po stretnutí s Trenčínom.

 

"Ákos utrpel distorziu členka, teda podobné zranenie ako mal predtým, lenže tentoraz na pravej nohe. V jeho prípade budeme múdrejší až po zajtrajšom vyšetrení magnetickou rezonanciou, ale pre víkendový súboj nebude k dispozícii."

Davis si privodil indispozíciu už 8. apríla v ligovom stretnutí proti Žiline, príznaky sa však u panamského legionára objavili až neskôr. Brašeň a Szarka sa zranili počas sobotňajšieho duelu proti Trenčínu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona