DAC dotiahol Štepanovského, premiéru zažije proti Slovanu

NETKY.SK • 19 September 2014, 13:20 • 2 min
DAC dotiahol Štepanovského, premiéru zažije proti Slovanu

DUNAJSKÁ STREDA - Fortunaligový futbalový klub FC DAC 1904 Dunajská Streda zbrojí, po vyše týždňovej aktivite definitívne dotiahol príchod stredopoliara Petra Štepanovského. Hráč sa po preregistrovaní z arménskeho klubu Banants Jerevan dohodol na zmluve do konca sezóny 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Štepanovský sa v roku 2011 preslávil v drese Slovana Bratislava postupovým gólom v súboji Európskej ligy proti AS Rím. Práve proti svojmu bývalému zamestnávateľovi absolvuje 26-ročný rodák zo Skalice (nar. 12. januára 1988) svoju súťažnú premiéru v drese DAC. Súboj 11. kola medzi Dunajskou Stredou a Slovanom je na programe v nedeľu o 19.00 h. Štepanovský hral v lige aj za Senicu a Trnavu. 

 

"Môže to byť preňho dobrá motivácia začať hneď proti Slovanu. Aj v Podbrezovej som na ňom opäť videl, ako veľmi bol sklamaný, keď nemohol hrať. Aj ja sa teším tejto správe, už dvakrát som s ním rátal do základnej zostavy. Je to dynamický futbalista, agresívny, nevynechá jediný súboj. Použiť ho môžeme na rôznych postoch a na oboch stranách ihriska. Napriek nižšej postave hrá dobre hlavou, k čomu využíva dobrý tajming. Pravdepodobne ho zaradím do stredu poľa, na pravé alebo ľavé krídlo. Práve tam najviac využijeme jeho prednosti,“ uviedol na klubovom webe tréner DAC Mikuláš Radványi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies