Dá sa spraviť z autobusu kabriolet? Ak neodhadnete výšku mostu, áno

NETKY.SK • 6 December 2017, 21:20 • 2 min
Dá sa spraviť z autobusu kabriolet? Ak neodhadnete výšku mostu, áno

Dá sa z normálneho poschodového autobusu urobiť výletný, ako ho poznáme zo svetových metropol? Vodič autobusovej dopravy FlixBus to dokázal v pondelok večer v Berlíne. Neodhadol výšku svojho vozidla a narazil do mosta. Našťastie, nikomu sa nič vážne nestalo.

slovakia

left justify in out

Z prostého dôvodu, v čase nehody nebol v autobuse okrem vodiča nik, preto ani nebol nik zranený, píše server nemeckého týždenníka Stern.

 

img

 

Ako však vidieť na fotografii, ktorú zverejnila facebooková stránka polície v Beríne, bolo to aj veľké šťastie, pretože inak by na horných sedadlách pasažieri nehodu s určitosťou neprežili.

 

img

 

Pod železničným mostom platí zákaz vjazdu všetkým vozidlám s výškou nad 3,4 metra. Vodič si napriek tomu myslel, že sa pod neho vojde aj s autobusom. Nebola to dobrá voľba.

 

Hovorca hasičov priznal, že podobných incidentov je na tomto mieste mnoho. "Volajú nás sem často, pretože mnoho nákladných vozidiel či vysokých automobilov tu uuviazne."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies