D. Trnka je pripravený kandidovať na post GP, ponuku však nedostal

NETKY.SK • 17 Január 2013, 07:29 • 2 min
D. Trnka je pripravený kandidovať na post GP, ponuku však nedostal

D. Trnka je pripravený kandidovať na post GP, ponuku však nedostal - Politika Podľa jeho slov sú na Slovensku len dvaja prokurátori, ktorí sú schopní čeliť súčasnému mediálnemu tlaku a prijať kandidatúru.

slovakia

left justify in out

img

Podľa jeho slov sú na Slovensku len dvaja prokurátori, ktorí sú schopní čeliť súčasnému mediálnemu tlaku a prijať kandidatúru.

Bývalý generálny prokurátor Dobroslav Trnka, ktorého meno sa spája s kauzou Glance House, je pripravený opätovne sa uchádzať o post šéfa prokuratúry. Uviedol to dnes pre televíziu TA3. Dodal však, že žiadnu ponuku od poslancov doposiaľ nedostal.

"Ja sa nemám za čo hanbiť. Ja som tu za deväť rokov vykonal toľko roboty, že ja sa naozaj nemám za čo hanbiť. Snáď si nemyslíte, že sa budem riadiť tým, čo napíšu nejaké blogy. Nie, na to zabudnite. Keby som dostal ponuku, (išiel by som do toho) bez najmenších problémov," povedal Trnka.

Podľa jeho slov sú na Slovensku len dvaja prokurátori, ktorí sú schopní čeliť súčasnému mediálnemu tlaku a prijať kandidatúru. Okrem seba spomenul aj šéfa krajskej prokuratúry v Prešove Mikuláša Gardeckého.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies