D. Lipšic už má 10.000 podpisov na registráciu svojho hnutia

NETKY.SK • 2 Október 2012, 11:52 • 2 min
D. Lipšic už má 10.000 podpisov na registráciu svojho hnutia

D. Lipšic už má 10.

slovakia

left justify in out

img

Hnutie Daniela Lipšica Nová väčšina by už dnes mohlo požiadať o registráciu na ministerstve vnútra. Má už totiž viac ako 10.000 podpisov potrebných na registráciu. Zbieranie podpisov potrvá ešte dva týždne, až po jeho uzavretí požiada hnutie o svoju registráciu. Informoval o tom dnes Gábor Grendel z tlačového oddelenia.

Novú väčšinu založili nezaradení poslanci Národnej rady SR Daniel Lipšic a Jana Žitňanská, ktorí odišli z KDH. Rozhodnutie zaregistrovať hnutie oznámili 2. septembra. Lipšic povedal, že chce vytvoriť širšie hnutie, nie úzko ideologické.

"Bude to hnutie od stredu doprava, ale nie úzko ideologické. Skôr chceme riešiť problémy, ktoré trápia ľudí. Legalizácia marihuany k nim určite nepatrí. Nezamestnanosť určite áno," vyhlásil. Dodal, že cieľom strany je integrovať v prvom rade pravicových voličov, nie strany.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies