D. KRAJCER: Korytnačka zimuje v chladničke, to ma fascinuje

NETKY.SK • 26 November 2010, 13:09 • 2 min
D. KRAJCER: Korytnačka zimuje v chladničke, to ma fascinuje

D. KRAJCER: Korytnačka zimuje v chladničke, to ma fascinuje

slovakia

left justify in out

img

Bratislavský krst kalendára Slobody zvierat prišiel vo štvrtok (25. 11.) večer podporiť svojou prítomnosťou aj minister kultúry SR Daniel Krajcer. Podobne ako premiérka SR Iveta Radičová aj on zdieľal s prítomnými na charitatívnej akcii svoje skúsenosti so zvieracími kamarátmi a nepoprel, že tiež zažil zviera vo svojej bezprostrednej blízkosti.
      "Kúpil som psa raz v živote. Dcéra ma presvedčila, trvalo jej to tri alebo štyri roky, čiže jedného psíka mám na svedomí," dodal s úsmevom šéf slovenskej kultúry, ktorý má však vďaka dcére Terezke zážitky aj s korytnačkou. "To je celkom príjemné stvorenie, na nej je úžasné, že trávi pol roka v chladničke, z čoho som bol šokovaný, že ako to vydrží. Ona zimuje v chladničke, to ma fascinuje."
      Krajcer s korytnačkou dokonca musel navštíviť zverolekára. "My sme ju najskôr do tej chladničky nedali. Ale ona tam má zimovať a mne to bolo také divné, nebudem dávať zviera do chladničky, čo je to za nezmysel?! V tomto prípade som urobil chybu a ublížil som tej korytnačke, takže potom som tri týždne chodil k zverolekárovi, ale podarilo sa ju zachrániť."

Zdroj TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies