Jarjabek si želá, aby slovo poslanec nebola nadávka

NETKY.SK • 1 Január 2014, 14:23 • 2 min
Jarjabek si želá, aby slovo poslanec nebola nadávka

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady (NR) SR za Smer-SD Dušan Jarjabek si do nového roka 2014 želá, aby slovo poslanec už viac nebola pre niektorých ľudí nadávka.

slovakia

left justify in out

Rovnako by chcel, aby sa situácia v parlamente zlepšila.

"Rezonujú tu isté extrémistické názory, ktoré hraničia s anarchiou. Som starý parlamentný matador, ale nepamätám si, že by takéto nerešpektovanie princípov niekedy bolo. A veľmi by som si prial, aby slovo poslanec prestalo byť v niektorých kruhoch nadávkou," vyslovil svoje novoročné prianie Jarjabek.

Podľa neho si to väčšina poslancov nezaslúži. "Možno 98 percent poslancov sú normálni zodpovední ľudia, ktorí majú svoju prácu radi a vážia si, že môžu zastupovať ľudí," vysvetlil.

Rovnako by chcel, aby si politickí rivali dokázali podať ruku a dať si spolu kávu. "Môžeme si tu vynadať koľko chceme, môže to tu iskriť, ale keď prejdeme do inej miestnosti, mali by sme si vedieť podať ruky a vypiť si kávu. To dnes nefunguje," poznamenal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies