Czech Open: Beck pri návrate v Prostějove nestačil na Montanesa

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 15:16 • 2 min
Czech Open: Beck pri návrate v Prostějove nestačil na Montanesa

PROSTĚJOV - Slovenský tenista Karol Beck neuspel pri návrate do súťažného diania po takmer štvrťročnej zdravotnej pauze. V zápase 1. kola dvojhry na turnaji ATP Challenger Tour Unicredit Czech Open v českom Prostějove (dotácia 106 500 eur, antuka) prehral s 32-ročným Albertom Montanesom (47. v renkingu) nasadeným ako štvrtým za 87 minút 6:7 (0), 2:6.

slovakia

left justify in out

Španiel predminulý týždeň získal titul na hlavnej profesionálnej úrovni vo francúzskom Nice. Teraz ho v osemfinálovom 2. kole vyzve Marek Semjan.

Niekdajší 36. muž svetového rebríčka Beck sa do utorka naposledy predstavil vo dvojhre na medzinárodnej úrovni 16. marca v semifinále na challengeri v Sarajeve v Bosne a Hercegovine. Na rovnakom podujatí bol po boku krajana Igora Zelenaya vo finále štvorhry. Odvtedy pauzoval pre natrhnutie lýtkového svalu na pravej nohe. Zrušil aj svoj štart v kvalifikácii grandslamového Roland Garros v Paríži. Tridsaťjedenročný zvolenský rodák Beck figuruje na 172. priečke v renkingu. Indispozíciu utrpel na tréningu.

Dvojhra - 1. kolo:
Albert Montanes (Šp.-4) - Karol Beck (SR) 7:6 (0), 6:2 za 87 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies