CZECH FASHION WEEK bez Jozefa Oklamčáka, ale za účasti jeho členiek ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA

NETKY.SK • 24 Jún 2017, 13:52 • 2 min
CZECH FASHION WEEK bez Jozefa Oklamčáka, ale za účasti jeho členiek ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA

TEPLICE - Tento víkend sa v Tepliciach koná najväčšia módna show CZECH FASHION WEEK 2017, kde jedným z piatich členov poroty mal byť aj medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, zakladateľ, organizátor MISS SLOVENSKO a prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA JOZEF OKLAMČÁK.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

No život to zariadil tak, že zo zdravotných dôvodov sa  jednej z najprestížnejších módnych podujatí v Českej republiky nezúčastňuje.

Vďaka Oklamčákovi má však Slovensko na tejto módnej show predsa len zastúpenie. Totiž na jeho odporúčanie jednou zo 16 módnych návrhárov, bola vybratá aj slovenská dizajnérka GABRIELA GIOTTO, ktorá tam predvádza 30 svojich najnovších modelov. 

A okrem toho na móle svoju krásu a šarm predvedú aj členky jeho zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÝ LEV, víťazka MISS 2004 Mária Sándorová, oscarová herečka Silvia Šuvadová, vicemiss Model of the WORLD v Číne Martina Štupáková a bývala modelka Elit model look a súčasna store manager Mango Janka Kokavcová ale i ním nominovaná modelka Nika Olvecká.


Ako nám prisľúbil organizátor CZECH FASHION WEEK, okrem iného aj majiteľ pražského  vydavateľstva Metropol a viceprezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA JIŘÍ MORŠTADT, v najbližších dňoch nám poskytne podrobnejšie informácie o priebehu celého podujatia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies