Cyperská polícia objavila v elektrických generátoroch 156 kilogramov kokaínu

NETKY.SK • 5 August 2016, 08:30 • 2 min
Cyperská polícia objavila v elektrických generátoroch 156 kilogramov kokaínu

NIKÓZIA - Cyperská polícia objavila 156 kilogramov kokaínu skrytého v palivových nádržiach troch elektrických generátorov.

slovakia

left justify in out

Ide pravdepodobne o vôbec najväčšie množstvo tejto drogy, aké sa doposiaľ cyperským úradom podarilo zaistiť. Informoval o tom vo štvrtok hovorca tamojšej polície Andreas Angelides, ktorého citovala agentúra AP.

 

Angelides povedal, že zásielka drog pochádzala z bližšie nespresnenej latinskoamerickej krajiny a na Cyprus sa dostala po prechode cez viacero európskych štátov, pričom jej cieľovou destináciou mala byť iná európska krajina.

Policajti objavili drogy v colnom sklade neďaleko najväčšieho cyperského prístavu Limasol po tom, ako dostali avízo od svojich kolegov v inej krajine. Nevylúčili pri tom, že určité množstvo drogy mohlo byť určené aj pre miestny trh.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies