Cyperčan Baghdatis pre zranenie ľavého lakťa nebude hrať v Riu

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 18:07 • 2 min
Cyperčan Baghdatis pre zranenie ľavého lakťa nebude hrať v Riu

BRATISLAVA - Cyperský tenista Marcos Baghdatis pre zranenie ľavého lakťa nebude štartovať na olympijských hrách v brazílskom Riu de Janeiro (5. - 21. augusta).

slovakia

left justify in out

"S veľkým zármutkom oznamujem, že som ubudol z našej výpravy. Už som informoval Cyperskú tenisovú federáciu. Stále mám bolesti v ruke, nezlepšuje sa to. Je jasné, že keď nie som 100-percentne fit a pripravený na súperenia, nemôžem hrať na OH. Bolo by neúctivé v takomto stave reprezentovať moju krajinu," uviedol na svojom verifikovanom oficiálnom facebookovom konte Baghdatis.

"Momentálne plánujem pokračovať v rehabilitačnom programe a vari sa dostatočne vystrábim do začiatku šnúry troch turnajov v Spojených štátoch amerických s vrcholom v podobe newyorských US Open," skonštatoval Baghdatis.

Tridsaťjedenročný finalista melbournských grandslamových Australian Open 2006 Baghdatis figuruje na 42. priečke v singlovom renkingu ATP. Minulý týždeň prehral v osemfinálovom 3. kole v americkom Washingtone 6:7 (3), 2:6 s domácim Johnom Isnerom.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona