Cyklistu Holma obvinili zo sexuálneho styku s maloletou

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 13:59 • 2 min
Cyklistu Holma obvinili zo sexuálneho styku s maloletou

KODAŇ - Bývalý dánsky profesionálny cyklista Brian Holm, ktorý je momentálne športovým riaditeľom tímu Martina Velitsa, Marka Cavendisha či Tonyho Martina Omega Pharma-Quick Step, čelí obvineniam zo sexu s dieťaťom mladším ako dvanásť rokov.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatjedenročnému funkcionárovi hrozí dvanásťročné väzenie. Vyšetrovanie je v počiatočnej fáze. Bývalý majster Dánska v časovke, ktorý svoje najlepšie roky prežil v Telekome, sám informoval médiá o svojom obvinení.

 

"Stojím tu teraz pred vami. Nebudem sa skrývať, nezmiznem teraz na niekoľko mesiacov. Je to mizerná situácia, ale momentálne sa cítim oveľa lepšie ako včera," povedal Holm, ktorý odmietol zverejniť ďalšie podrobnosti prípadu. Vyšetrujú ho na slobode. Právnik Holma pre dánske médiá referoval, že jeho mandant odmietol všetky obvinenia. Informácie zverejnil web cyclingnews.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies