Cyklistka vbehla do dráhy osobnému autu

NETKY.SK • 20 Júl 2013, 14:56 • 2 min
Cyklistka vbehla do dráhy osobnému autu

BRATISLAVA - Dnes sa krátko pred 10:30 stala na Viedenskej ceste v Bratislave dopravná nehoda. V smere k hraničnému priechodu sa zrazila 28-ročná cyklistka s osobným autom Toyota Corolla, ktoré viedol 52-ročný vodič. Agentúru SITA o tom informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších zistení vošla žena z presne nezistených príčin do jazdnej dráhy vodiča. Pri zrážke utrpela poranenia, museli ju previezť do nemocnice. Vodič alkohol nepil, žene majú krv odobrať v nemocnici. Materiálnu škodu predbežne vyčíslili na 300 eur. Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho preverovania. 

Polícia v súvislosti s incidentom vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky k zvýšenej opatrnosti. Cyklisti a korčuliari nesmú zabúdať, že sú rovnakými účastníkmi cestnej premávky ako vodiči a musia dodržiavať jej pravidlá. Nevyhnutné je dbať aj na používanie ochrannej prilby a chráničov, píše hrášková. Vodiči by zase mali v tomto období zvýšiť pozornosť najmä na trasách, kde je možné predpokladať viac nemotorových účastníkov cestnej premávky, teda cyklistov, chodcov, korčuliarov a najmä detí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies