Saganovci venovali voľný deň Bassovi

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 07:20 • 2 min
Saganovci venovali voľný deň Bassovi

BRATISLAVA - Slovenský cyklista Peter Sagan a ďalší jazdci a členovia tímu Tinkoff-Saxo vrátane majiteľa Olega Tiňkova venovali utorňajší voľný deň na Tour de France talianskemu kolegovi Ivanovi Bassovi. Tridsaťsedemročný jazdec minulý pondelok odstúpil z pretekov, keď mu pri vyšetrení po páde v 5. etape diagnostikovali rakovinu, už v stredu v Miláne podstúpil odstránenie ľavého semenníka.

slovakia

left justify in out

"Dnešný deň je pre teba, Ivan! Počas voľného dňa máme na svojej hrudi veľkého šampióna na oslavu dobrej správy, že náš tímový kolega sa podrobil úspešnej operácii," uviedol Sagan prostredníctvom svojej prezentácie na Facebooku a pridal fotografie, na ktorom on aj kolegovia z ciest či zázemia majú jednotné žlté oblečenie s nápisom Forza Ivan. 


Podľa lekárov v milánskej nemocnici San Raffaele sú dlhodobé vyhliadky pre tento typ nádoru viac ako výborné. Skúsený Basso, ktorý sa v rokoch 2006 a 2010 stal celkovým víťazom Giro d´Italia, mal byť na tohtoročnej TdF jedným z pomocníkov španielskeho lídra tímu Alberta Contadora v kopcoch. Nedočkal sa ich, keďže predčasne skončil ešte pred presunom do Pyrenejí a Álp. Na TdF bol v celkovej klasifikácii najvyššie v roku 2005 na druhom mieste. 

 

TOUR DE FRANCE 2015Dnešný deň je pre teba, Ivan! Počas voľného dňa máme na svojej hrudi veľkého šampióna na oslavu...

Posted by Peter Sagan on 21. júl 2015



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies