Cyklista Wiggins si zlomil nohu, musel odstúpiť z reality šou

NETKY.SK • 13 Február 2017, 13:51 • 2 min
Cyklista Wiggins si zlomil nohu, musel odstúpiť z reality šou

LONDÝN - Víťaz cyklistickej Tour de France 2012 Bradley Wiggins si zlomil nohu a musel odstúpiť z reality šou "Skok".

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný päťnásobný držiteľ zlatej olympijskej medaily sa zranil v tréningu v disciplíne pozostávajúcej z korčuľovania a lyžovania. Incident sa udial v Rakúsku, Wiggins po ňom odletel domov na Britské ostrovy. "Som zdrvený, že musím opustiť 'Skok'. Bol som už za špecialistom, mám malú fraktúru nohy, čaká má troj až šesťtýždňová rehabilitácia. Dobrou správou je, že nemusím podstúpiť operačný zákrok," uviedol Wiggins na svojom twitteri.

Rodák z belgického Gentu Wiggins si v prvom týždni šou natrhol lýtkový sval na ľavej nohe, ale bol schopný pokračovať ďalej. V nasledujúcom týždni prišla zlomenina nohy, ktorá ukončila jeho nádeje. Nestalo sa prvý raz, čo účastník "Skoku" utrpel vážne zranenie.

 

Vlani gymnastka Beth Tweddleová potrebovala operáciu chrbtice po tom, ako si zlomila dva stavce. Wiggins ukončil svoju úspešnú cyklistickú kariéru v roku 2016 a prihlásil sa do televíznej šou, v ktorej sa objavujú známe celebrity a bývalí športovci a súťažia v zimných športoch. Informoval portál Cyclingnews.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies