Cyklista Pogačar sa po operácii vráti do súťažného kolotoča o šesť týždňov

NETKY.SK • 25 Apríl 2023, 12:30 • 2 min
Cyklista Pogačar sa po operácii vráti do súťažného kolotoča o šesť týždňov

ĽUBĽANA - Slovinec Tadej Pogačar by sa mal vrátiť do súťažného kolotoča približne o šesť týždňov. Cyklista si zlomil ruku po páde na víkendových pretekoch Liege-Bastogne-Liege.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobný víťaz Tour de France Tadej Pogačar by sa mal vrátiť do súťažného kolotoča približne o šesť týždňov. Slovinský cyklista si zlomil ruku po páde na víkendových pretekoch Liege-Bastogne-Liege. O Pogačarovom zdravotnom stave informoval jeho tím UAE Emirates.

 

"Vzhľadom na povahu zranenia potrebuje približne šesť týždňov na zotavenie. V najbližších dňoch začne s okamžitou rehabilitáciou a tréningom na trenažéri," uviedol šéflekár tímu Adrian Rotunno. Pogačar spadol počas nedeľných pretekov a v ten istý deň sa podrobil operácii. Podľa Rotunna mu museli do ruky vložiť malú skrutku na vyrovnanie úlomkov kostí. Tohtoročná Tour de France odštartuje 1. júla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies