Cyklista Nairo Quintana predĺžil kontrakt s Movistar do roku 2019

NETKY.SK • 12 September 2016, 15:48 • 2 min
Cyklista Nairo Quintana predĺžil kontrakt s Movistar do roku 2019

MADRID - Čerstvý šampión cyklistickej Vuelty Nairo Quintana súhlasil s dvojročným predĺžením kontraktu s tímom Movistar do roku 2019. Dvadsaťšesťročný Kolumbijčan Quintana je súčasťou španielskeho tímu od roku 2012, odvtedy sa stal víťazom Giro d´Italia (2014), bol dvakrát druhý na Tour de France (2013, 2015) a aktuálne vyhral Vueltu.

slovakia

left justify in out

Movistar, ktorý je momentálnym lídrom poradia družstiev v rebríčku UCI WorldTour, je blízko predĺženia zmluvy aj s Alejandrom Valverdem do roku 2019. Už 36-ročný Valverde je stále jedným z najlepších cyklistov na svete, v tomto roku bol v konečnom poradí tretí na Giro d´Italia, šiesty na Tour de France a dvanásty na Vuelte. Ďalšou pozitívnou novinkou z kuchyne Movistaru je predĺženie spolupráce so sponzorom Telefónica do roku 2019.

 

"Momentálne máme najlepší tím na svete. Víťazstvo Naira Quintanu na Vuelte je v súčasnej svetovej cyklistike senzačný výsledok. Vzájomná spolupráca do budúcnosti je pre nás veľká istota," rád poznamenal Carlos López Blanco, šéf mediálnej sekcie spoločnosti Telefónica, cituje ho web Cyclingnews.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies