Cyklista Boonen mal na Eneco Tour nepríjemný pád, skončil so zraneniami hlavy v nemocnici

NETKY.SK • 22 September 2016, 16:02 • 2 min
Cyklista Boonen mal na Eneco Tour nepríjemný pád, skončil so zraneniami hlavy v nemocnici

BRUSEL - Belgický cyklista Tom Boonen mal v úvode štvrtkovej 4. etapy na pretekoch Eneco Tour nepríjemný pád. Jazdca tímu Etixx-QuickStep previezli so zraneniami hlavy do nemocnice. Ako informoval portál cyclingnews.com, ohrozená je jeho účasť na októbrovom svetovom šampionáte v katarskej Dohe.

slovakia

left justify in out

Manažér stajne Etixx-QuickStep Patrick Lefevere uviedol, že 35-ročný Boonen spadol vo chvíli, keď sa občerstvoval. "Tom jedol a v tom momente trafil výtlk na ceste. Po páde sa cítil otrasený, krútila sa mu hlava. Preto sme zvolili prevoz do nemocnice, kde sa podrobil detailným testom. Všetci veríme, že jeho zranenia nebudú vážne," vyhlásil Lefevere.

 

Štvrtková etapa viedla z belgického Aalteru do Sint-Pieters-Leeuw a merala 202 km. Slovenský cyklista Peter Sagan v nej bojoval o prvé miesto v celkovej klasifikácii, na vedúceho Austrálčana Rohana Dennisa strácal tri sekundy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies