CVIČÍME S VINCENTOM 4 – Nohy nás nosia celý život, pomôžme im zostať vo forme!

NETKY.SK • 23 Apríl 2022, 08:00 • 2 min
CVIČÍME S VINCENTOM 4 – Nohy nás nosia celý život, pomôžme im zostať vo forme!

Máme tu jar, kedy sa väčšina z nás snaží schudnúť a rozhýbať sa. Preto sme pre vás pripravili sériu cvičení so šéftrénerom bratislavského Spartans klubu Vincentom Kolekom.

slovakia

left justify in out

 

 

 

Musíte uznať, že bez nôh sa ťažko hýbe, o to ťažšie cvičí. Nie jeden z nás si po novom veselo krokuje so smart hodinkami a večer hrdo hľadí na denne „povinných“ 10 000 krokov. Je to pekný a užitočný zvyk, pretože behať ako srnka sa hodí za každých okolností a v každom veku. Veď na čo mať stuhnuté svaly či kŕčové žily, keď stačí pár overených cvikov, ktoré nám ich krásne rozprúdia, uvoľnia, rozbehajú a ešte aj schudnú?!

 

Tak ako v predchádzajúcich častiach vám k dennej údržbe nôh stačí domáci priestor a kus nábytku, ktorého sa budete pridržiavať. Napríklad parapetná doska okna, stolička či iný kus nábytku. Opäť opakujeme jednotlivé cviky pol minúty až minútu a aby sme boli efektívni, robíme ich poctivo. Takže vstyk a ideme na to!

 

Mohlo vy vás zaujímať: CVIČÍME S VINCENTOM 3 – Ako sa zbaviť brucha!

 

Nabudúce si s Vincentom precvičíme najdôležitejšiu časť tela – core.  

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona