CVIČÍME S VINCENTOM 1 – Dnes pre „lenivcov“ na základnú údržbu tela

NETKY.SK • 2 Apríl 2022, 08:00 • 2 min
CVIČÍME S VINCENTOM 1 – Dnes pre „lenivcov“ na základnú údržbu tela

Máme tu jar, kedy sa väčšina z nás snaží schudnúť a rozhýbať. Preto sme pre vás pripravili sériu cvičení so šéftrénerom bratislavského Spartans klubu Vincentom Kolekom.

slovakia

left justify in out

 

 

Vincent sa prioritne venuje tréningom thajského boxu, ľudské telo pozná dokonale. Na dnes sme pre vás pripravili zostavu cvikov, ktoré sme nazvali Pre lenivcov. Leniví sme v podstate občas všetci, ale súčasne vieme, že pohyb je základ života.

 

Tieto cvičenia sú určené pre tých, ktorí nemajú v génoch lásku k športu. Nemusíte boxovať, behať, ani dvíhať činky. Na to, aby ste telu dali, čo potrebuje, stačí každý deň pár cvikov, ktoré dodajú vášmu telu istú pružnosť, aby ste neboli stuhnutí, ubolení, jednoducho, aby ste si urobili základnú údržbu tela a dokázali bez problémov fungovať.

 

img

 

Všetky cvičenia môžete robiť v pohodlí domova, potrebujete k nim minimálny priestor a minimum času, len ich treba robiť poctivo. Ich dĺžka a počet opakovaní je na vás. Na úvod skúste robiť každý z cvikov aspoň 30 sekúnd až minútu, neskôr si môžete pridávať. Tak čo? Vyskúšate? Dosť bolo rečí, poďme na video!

 

Nabudúce: Cvičenia pre tých, ktorí sa radi hýbu, ale čas im nedovolí chodiť do posilňovne či rôznych športových klubov. Pochopili ste správne, bude pre náročnejších a skúsenejších.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies