Cukrárky chcú urobiť rekordne veľký obraz z muffinov

NETKY.SK • 1 Október 2013, 17:28 • 2 min
Cukrárky chcú urobiť rekordne veľký obraz z muffinov

PIEŠŤANY – Čo najväčší obraz z koláčikov v košíčkoch zvaných muffiny na motívy slovenskej ľudovej rozprávky chcú urobiť ako ustanovujúci republikový rekord amatérske cukrárky. Pripravujú sa na sobotu 5. októbra, kedy sa bude v Piešťanoch konať druhý ročník celoslovenskej súťažnej výstavy tort. Účasť potvrdili cukrárky od Myjavy až po Svidník.

slovakia

left justify in out

Výrobky cukrárok si budú môcť pozrieť nielen milovníci sladkostí v hoteli Hotela Balnea Esplanade Palace Slovenských liečebných kúpeľov po celý deň, vyhodnotenie súťaže je na programe o 15. hodine.  Cukrárky budú súťažiť v kategóriách torty, sladké postavičky, medovníky a rozprávkové motívy. Na deti bude čakať medovníková chalúpka z asi 800 medovníkov najlepších slovenských cukrárok. Organizátor, vydavateľ časopisu Torty od mamy, očakáva účasť asi 200 amatérskych cukrárov a cukrárok. Podujatie spojil aj s ochutnávkou súťažných prác, vstup je pre verejnosť bezplatný.

Informovala Katarína Eva Čániová, šéfredaktorka Torty od mamy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies