Čudák Rodman vybuchol v reklame na pistácie

NETKY.SK • 17 September 2013, 13:08 • 2 min
Čudák Rodman vybuchol v reklame na pistácie

NEW YORK - Dennis Rodman sa údajne zbláznil alebo má len zmysel pre trpkú satiru? Bývalý skvelý americký basketbalista tento rok už dvakrát navštívil KĽDR a spriatelil sa s vodcom krajiny Kim Čong-unom.

slovakia

left justify in out

Teraz sa však objavil v reklame na pistácie spoločne s hercom, ktorý sa nápadne podobá na severokórejského diktátora. A ten ho bez milosti nechá vybuchnúť. Rodman stačí povedať, že "tajomstvo svetového mieru ukrývajú v sebe pistácie." Vzápätí jeho spolusediaci stlačí červené tlačidlo a Rodman sa stratí v oblaku dymu. Herec prezlečený za Kima sa na tom náramne zabáva a divákovi sa ponúka v závere balíček pistácií.

Kto by sa chcel reálne zamýšľať nad tým, prečo Rodman účinkuje v takejto čudnej reklame, dostane aj odpoveď. „Rodman to robí preto, lebo nie je normálny,“ vysvetľuje komentár v závere na serveri USA Today. Člen Siene slávy NBA Rodman sa okrem iného zastrája, že v budúcnosti bude trénovať pod košmi výber KĽDR. Excentrický basketbalista sa plánuje v decembri vrátiť do KĽDR, aby zostavil družstvo a začal ho pripravovať na januárové exhibičné súboje s Američanmi. Prvý z nich sa bude hrať 8. januára v deň narodenín severokórejského vodcu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies