Cuadrado definitívne Turínčanom! Taliansky masjter doplatil FC Chelsea poriadny balík peňazí

NETKY.SK • 23 Máj 2017, 10:33 • 2 min
Cuadrado definitívne Turínčanom! Taliansky masjter doplatil FC Chelsea poriadny balík peňazí

Bratislava - Kolumbijský futbalista Juan Cuadrado sa stal definitívne hráčom Juventusu Turín. Dvadsaťosemročný krídelník prišiel do Talianska na hosťovanie z Chelsea Londýn, "stará dáma" ho po obhajobe titulu v Serii A získala na trvalý prestup.

slovakia

left justify in out

Cuadrado hosťuje v Turíne druhú sezónu, Juventus za jeho požičanie zaplatil Londýnčanom päť miliónov eur. Dohoda klubov znela, že ak doplatia Taliani zvyšných 20 miliónov eur, Cuadrado sa definitívne stane ich hráčom. Po nedeľňajšom zápase s Crotone (3:0), v ktorom Juventus získal svoj šiesty titul za sebou, klub oznámil, že vyplatí zvyšnú čiastku Chelsea a podpíše s Cuadradom zmluvu na nasledujúce tri roky.

 

Cuadrado pomohol Juventusu k zisku dvoch titulov v Serii A a dvom víťazstvám v domácom pohári. Pred odchodom do Londýna už kolumbijský reprezentant na Apeninskom polostrove pôsobil, obliekal dresy Udinese, Lecce a Fiorentiny.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona