Csontó vylúčil Škrtelov prestup do Benítezovho Neapola

NETKY.SK • 29 Máj 2013, 10:20 • 2 min
Csontó vylúčil Škrtelov prestup do Benítezovho Neapola

LIVERPOOL - Transfer slovenského futbalového reprezentanta Martina Škrtela z anglického Liverpoolu do talianskeho klubu SSC Neapol je vylúčený, uviedol pre Sky Sports hráčov agent Karol Csontó.

slovakia

left justify in out

Médiá spájali meno 28-ročného nekompromisného stopéra s účastníkom Serie A v súvislosti s príchodom Rafaela Beníteza na lavičku tohto klubu, lebo práve španielsky kouč si pred piatimi rokmi vyhliadol Škrtela do zostavy LFC.

"Páči sa mi práca Neapolčanov a vysoko rešpektujem tento klub. Martin má však zmluvu ešte na tri roky a jeho prípadný terajší prestup do SSC považujem za vylúčený. Tréner Benítez ho viedol tri roky a majú medzi sebou dobré vzťahy, ale, opakujem, toto spojenie v súčasnosti nie je možné," vyhlásil Csontó. 

Škrtel prišiel na Anfield Road zo Zenitu Petrohrad v januári 2008 za 6,5 milióna libier. Jeho aktuálny kontrakt vyprší až v roku 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona