CSKA bude naďalej sledovať Zreľáka, na jar asi v Ružomberku

NETKY.SK • 3 Február 2014, 14:24 • 2 min
CSKA bude naďalej sledovať Zreľáka, na jar asi v Ružomberku

RUŽOMBEROK - Tréner CSKA Leonid Sluckij chce naďalej sledovať Zreľákovu výkonnosť.

slovakia

left justify in out

Slovenský talentovaný útočník Adam Zreľák z MFK Ružomberok má za sebou sústredenie s úradujúcim ruským futbalovým šampiónom CSKA Moskva v Izraeli. Devätnásťročný rodák z Lipian sa aj predstavil v drese armádneho klubu v prípravnom stretnutí proti ukrajinského Metalistu Charkov.

"Konečne som ochutnal futbal na najvyššej úrovni a bolo to vynikajúce. Absolvoval som skvelé a rýchle tréningy. V mužstve bola super partia, vlastne som to aj očakával, ale napriek tomu som bol príjemne prekvapený. Myslím si, že v tréningoch som nestrácal. Trochu ma mrzí, že proti Charkovu som nastúpil iba na niekoľko minút, ale aspoň som premenil v rozstrele pokutový kop," povedal Zreľák pre portál corgonliga.sk. 

Tréner Moskovčanov Leonid Sluckij poradil mladému Slovákovi, aby zaberal naplno a odkázal mu, že ho v klube budú naďalej sledovať. To znamená, že nádejný slovenský reprezentant si bude na jar zrejme obliekať dres corgoňligového Ružomberka. "Mám na stole ešte nejaké ponuky, ale jar strávim v Ružomberku," dodal Zreľák, ktorý v jesennej časti najvyššej slovenskej súťaži strelil tri góly. 

"Ťažko povedať, aký dojem máme zo Zreľáka. Hral len krátko. Keď som sa pýtal hráčov, kto chce kopať penaltu, tak on sa prihlásil. Veril si a premenil svoj pokus. To je pozitívne, ale zatiaľ málo na nejaké konkrétne závery. Platí, že ho budeme naďalej sledovať," povedal pre agentúru ITAR-Tass Sluckij. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona