ČSA obnovili pravidelnú linku z Prahy do Bratislavy

NETKY.SK • 11 December 2013, 10:26 • 2 min
ČSA obnovili pravidelnú linku z Prahy do Bratislavy

BRATISLAVA - České aerolínie (ČSA) po viac ako dvoch rokoch obnovili v stredu ráno pravidelnú leteckú linku z Prahy do Bratislavy, ktorá pokračuje ďalej do Košíc.

slovakia

left justify in out

Český letecký prepravca bude v terajšom zimnom letovom poriadku zabezpečovať na uvedenej trase dva spiatočné lety v pondelok, v stredu a v piatok, ráno a večer. Od marca budúceho roka lety rozšíri na dva spoje denne okrem soboty. ČSA sa na svoju historicky prvú linku Praha - Bratislava vrátili symbolicky pri 90. výročí založenia spoločnosti a začatia prevádzky.

Zavedenie tradičného leteckého spojenia Bratislavy s Prahou a Košicami patrilo k prioritám vedenia bratislavského letiska. Pravidelné letecké spojenie s Prahou aj Košicami umožňuje najmä obchodným cestujúcim časovo výhodné cestovanie z Bratislavy a následné prestupy v Prahe do iných, nielen európskych destinácií. ČSA zdôvodnili obnovenie letov do Bratislavy s pokračovaním do Košíc najmä tým, že cestujúcim na Slovensku chceli ponúknuť produkty, po ktorých sa dopyt zvyšoval, ale chýbali tu. 

České aerolínie ako vlajkový letecký dopravca ČR zabezpečujú spojenia z Prahy do významných destinácií v Európe, Strednej Ázii, Zakaukazsku či na Blízkom východe. V spolupráci s partnermi ponúkajú v terajšej zimnej sezóne spojenia do 89 destinácií v 44 krajinách sveta. Od roku 2001 sú ČSA členom leteckej aliancie SkyTeam.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona