Csölley po krátkych tancoch: Dobrá pozícia

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 10:04 • 2 min
Csölley po krátkych tancoch: Dobrá pozícia

BOSTON - Slovenskí krasokorčuliari Federica Testová, Lukáš Csölley bez problémov postúpili do voľného tanca na MS v Bostone.

slovakia

left justify in out

V stredajšom krátkom vystúpení získali od rozhodcov výslednú známku 61,75 b. a obsadili dvanástu priečku. Do finále postúpilo najlepších dvadsať párov.

 

Testová s Csölleym, ktorí obsadili na januárových ME v Bratislave konečnú ôsmu priečku, figurovali po svojom vystúpení na priebežnom druhom mieste. Zostavajúcich desať párov však dosiahlo lepšie známky a zaradili sa pred slovenských tanečníkov. Krátke tance ovládli obhajcovia titulu Francúzi Gabriella Papadakisová, Guillaume Cizeron s hodnotením 76,29.

 

"Cítili sme sa veľmi dobre a užili sme si naposledy Addamsovcov. Dvanásta priečka je dobrá pozícia po krátkych tancoch. Teraz trochu odpočinku, aby sme nabrali síl na zajtra. Bostonské publikum je fajn, ale zatiaľ neprekonalo to slovenské z ME," uviedol Csölley na facebookovej stránke ME 2016. "Konkurencia je silná, už sa zasa blížime k olympijskej kvalifikácii budúci rok, takže všetci sú v dobrej forme. My ako vždy sa snažíme napredovať a jazdiť čisto a suverénne. Máme dobré ohlasy na dnešný krátky tanec, čo nás veľmi teší," dodal.

 

MS v Bostone - poradie po krátkych tancoch:

1. Gabriella Papadakisová, Guillaume Cizeron (Fr.) 76,29 b., 2. Maia Shibutaniová, Alex Shibutani (USA) 74,70, 3. Madison Chocková, Evan Bates (USA) 72,46, 4. Kaitlyn Weaverová, Andrew Poje (Kan.) 71,83, 5. Piper Gillesová, Pail Poirier (Kan.) 70,70, 6. Anna Cappelliniová, Luca Lanotte (Tal.) 70,65, ..., 12. Federica TESTOVÁ, Lukáš CSÖLLEY (SR) 61,75

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies