Crystal Palace sa dohodol s ManU na hosťovaní Zahu

NETKY.SK • 29 August 2014, 11:23 • 2 min
Crystal Palace sa dohodol s ManU na hosťovaní Zahu

LONDÝN - Anglický futbalista a kmeňový hráč Manchestru United Wilfried Zaha bude opäť pôsobiť v tíme Premier League Crystal Palace.

slovakia

left justify in out

Manažment klubu sa dohodol s predstaviteľmi ManU na hosťovaní 21-ročného krídelníka do konca prebiehajúcej sezóny. Informovala o tom agentúra Reuters. Zaha bol hráčom Crystal Palace v rokoch 2010-2013, následne ho klub predal "červeným diablom" za 15 miliónov libier. Na Old Trafford sa ale nedokázal presadiť do nabitej zostavy ManU a tak putoval nazad do londýnskeho klubu na hosťovanie. V minulom ročníku obliekol v desiatich zápasoch aj dres Cardiffu City.
     

"Som šťastný, že som späť. Už niekoľko dní som počúval rôzne šumy o mojom návrate, no až včera sa stal realitou. Toto miesto milujem," vyznal sa dvojnásobný anglický reprezentant pre oficiálnu internetovú stránku klubu zo South Norwoodu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona