Črtá sa návrat ďalšej legendy MMA!

NETKY.SK • 10 Máj 2017, 13:03 • 2 min
Črtá sa návrat ďalšej legendy MMA!

BRATISLAVA - Chuck Liddell má 47 rokov, ale stále je vo výbornej forme. Už sa stáva zvykom, že keď sa legendárna postava MMA, ktorá sa rozhodne pre ukončenie kariéry, tak sa skôr či neskôr, do oktagonu určite vráti.

slovakia

left justify in out

Zoberme si napríklad Mirka Cro Copa, Fedora Emelianenka, Chaela Sonnena alebo Wanderleia Silvu. Pred nedávnom sa na internete objavilo video z tréningu Chucka Liddella a Randyho Coutura. Vidno na ňom, že obidve legendy sú v dobrej forme.

 

Odvtedy vyšlo ešte jedno video kde vidno Liddela ako trénuje techniky úderov s lakťami a je vidno, že jeho údery sú ešte stále také isté aké bývali. Podľa slov jeho trénera Johna Hacklemana ešte ponuku na zápas nedostali. Ale keby sa mal vrátiť iba aj na jeden zápas tak on by s tým súhlasil a pripravil by ho naň.

 

"Nikto nemá právo na to aby mu zakázal zarobiť si 3 milióny. Všetko závisí od súpera. Mená možných súperov vám nebudem hovoriť o tom rozhodne on. Ale aj 3 milióny by boli málo aby riskoval svoje zdravie, alebo dobrú povesť. Jeho návrat bude závisieť od toho či mu nájdeme vhodného súpera," povedal Hackleman. Chcuck Liddel je ozajstnou legendou MMA, profesionálnu kariéru začal v roku 1998.

 

Na svojom konte má 29 zápasov z toho 21 výhier. Jeho posledný zápas bol v roku 2010 proti Richovi Franklinovi na UFC 115. Zápas skončil s jeho prehrou v prvom kole s KO. V UFC mu patrí viacero rekordov ako napríklad najviac knokautov vo váhe do 205 libier. V tejto váhe bol aj držiteľom titulu a je členom siene slávy UFC.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona