Črtá sa druhá výrazná posila pre Parížanov, PSG sa údajne dohodol s Monacom na prestupe Mbappého

NETKY.SK • 28 August 2017, 12:47 • 2 min
Črtá sa druhá výrazná posila pre Parížanov, PSG sa údajne dohodol s Monacom na prestupe Mbappého

PARÍŽ - Francúzsky futbalový klub Paríž St. Germain sa údajne dohodol s AS Monaco na prestupe 18-ročného útočníka Kyliana Mbappého.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií denníka The Guardian by mal francúzsky reprezentant prísť do PSG na ročné hosťovanie s opciou na prestup. Nová akvizícia Parížanov by mala stáť 155 miliónov eur, konečná čiastka sa môže navýšiť o ďalších 35 miliónov eur.

 

Vedenie PSG rokovalo v predchádzajúcich dňoch so zástupcami Monaca a Európskej futbalovej únie (UEFA) o tom, aby sa transferom dodržali pravidlá finančnej fair-play.

 

Mbappé mal na stole viaceré ponuky, médiá skloňovali najmä záujem Realu Madrid, FC Barcelona a Manchestru City. "Zázračné dieťa" francúzskeho futbalu sa však rozhodlo pre PSG.

 

Zástupcovia parížskeho klubu pripravili pre Mbappého päťročný kontrakt, v pondelok ho čaká absolvovanie zdravotnej prehliadky. V prípade uskutočnenia obchodu by to bola pre PSG druhá výrazná posila počas letného prestupového obdobia. Na začiatku augusta prišiel do klubu za rekordných 222 miliónov eur 25-ročný brazílsky útočník Neymar.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies