Crosby chcel schválenie kapitánskej pásky od Toewsa

NETKY.SK • 23 Január 2014, 13:09 • 2 min
Crosby chcel schválenie kapitánskej pásky od Toewsa

OTTAWA - Kapitán hokejistov Kanady na blížiacich sa zimných olympijských hrách v Soči Sidney Crosby sa chcel uistiť, že jeho spoluhráč Jonathan Toews s týmto faktom nebude mať problémy. Prezradil to tréner "javorových listov" a súčasne Detroitu Red Wings v NHL Mike Babcock pre CSNChicago.com.

slovakia

left justify in out

Crosby si to chcel údajne s Toewsom vydiskutovať pred akceptovaním tejto úlohy. "Keď k tomu prišlo, Sidney chcel, aby v tom neboli žiadne nezrovnalosti," povedal kouč "červených krídel" na rannom rozkorčuľovaní pred stredajším duelom Detroitu proti Chicagu.

Dvadsaťpäťročný kapitán Blackhawks Toews zobral Crosbyho gesto ako lichôtku. "Hráči ako Sidney sa podľa mňa nepotrebujú pýtať na takéto veci, ale poukazuje to na jeho charakter. Každý vie, že on je ten správny. Ja som poctený, že ma zatiahli do diskusie ohľadom držiteľa kapitánskej pásky," uviedol Toews, ktorý by bol podľa Babcocka tiež dobrým kapitánom Kanady. "Jonathan má na to právo. Vyhral dvakrát Stanleyho pohár a olympijské zlato. Neviem, čo by mal ešte vyhrať," dodal tréner Detroitu. 

Toews a kapitán Nashvillu Shea Weber budú nosiť na kanadských dresoch "áčko". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies