Cristiano Ronaldo zaplatil €30.000 za vlastnú voskovú figurínu

NETKY.SK • 31 August 2015, 16:02 • 2 min
Cristiano Ronaldo zaplatil €30.000 za vlastnú voskovú figurínu

MADRID – Držiteľ Zlatej lopty Cristiano Ronaldo bol tak zamilovaný do svojej umelej podobizne v Múzeu voskových figurín v Madride, že sa rozhodol kúpiť jednu aj pre seba.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný futbalista zaplatil za voskovú podobizeň €30.000 a bude zdobiť jeho rezidenciu v Madride. Ronaldo je notoricky známy svojou egocentrickou povahou, vždy dokonalým účesom a vypracovanou postavou, ktorú vždy rád ukazuje svetu.

Počas finálového zápasu Ligy majstrov v roku 2014 si po premenenej penalte v záverečných minútach (ktorá už nemala na výsledok žiadny vplyv) vyzliekol dres, aby odhalil svoju vyrysovanú postavu divákom na celom svete. Avšak kúpiť si domov vlastnú voskovú figurínu už hraničí s paródiou.

Sochár Michael Wade, ktorý dostal za úlohu vytvoriť Ronaldovu novú voskovú sochu, povedal pre Sun on Sunday: "Stále sme mali formu, ktorú sme použili v roku 2013, takže táto nová socha je dokonalý duplikát. Ronaldo nám poslal svoju futbalovú výstroj a najnovšie kopačky, aby bola socha aktuálna. Vlasy sme nechali tak ako boli, lebo presne tak to chcel Cristiano. Vlasy sme vkladali po jednom a potom prišiel jeho kaderník a sochu ostrihal."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies