Cristiano Ronaldo vynechá prípravný duel proti Brazílii

NETKY.SK • 7 September 2013, 12:57 • 2 min
Cristiano Ronaldo vynechá prípravný duel proti Brazílii

LISABON - Lekár portugalského národného tímu Henrique Jones informoval, že 28-ročný hráč Realu Madrid má problém so zápalom šliach.

slovakia

left justify in out

Kapitán portugalskej futbalovej reprezentácie Cristiano Ronaldo sa nepredstaví v utorkovom prípravnom dueli proti Brazílii v Bostone. Lekár národného tímu Henrique Jones informoval, že 28-ročný hráč Realu Madrid má problém so zápalom šliach.

"Ronaldo sa liečil intenzívne celý týždeň, podstúpil veľké riziko a teraz potrebuje pokoj," povedal Jones po piatkovom dueli F-skupiny v rámci európskej časti kvalifikácie na MS 2014 v Belfaste proti Severnému Írsku (4:2), kde Ronaldo strelil svoj prvý hetrik za Portugalsko. 

Rodák z Funchalu prekonal legendárneho Eusébia v počte reprezentačných gólov, na konte ich má 43. Pred ním je už len Pauleta so 47 presnými zásahmi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona