Cristiano Ronaldo urobil výnimočné gesto: Zaplatí fanúšikovi Realu Madrid operáciu mozgu

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 10:09 • 2 min
Cristiano Ronaldo urobil výnimočné gesto: Zaplatí fanúšikovi Realu Madrid operáciu mozgu

MADRID – Cristiano Ronaldo bol kvôli svojmu životnému štýlu a prejavu na trávnikoch mnohokrát označovaný za arogantného futbalistu. Hviezda Realu Madrid však tento týždeň urobila gesto, ktoré sa tak často nevidí – zaviazal sa, že zaplatí za operáciu mozgu jedného mladého fanúšika.

slovakia

left justify in out

Erik Ortiz Cruz má ešte len 10 mesiacov, avšak s hroznou diagnózou – kortikálna dysplázia. Jedná sa o mozgovú abnormalitu, ktorá spôsobuje až 30 záchvatov denne. Rodina malého Erika sa zúfalo snažila získať peniaze na jeho liečbu, ale na operáciu bola potrebná obrovská suma. Malý chlapček potrebuje až €75.000 na operáciu mozgu, pričom každý test, ktorý bude potrebovať ešte dlhý čas po operácii stojí ďalších €7.500.

Situácia okolo malého Erika bola už kritická a strácala sa aj posledná nádej na úspech. V tom španielsky denník AS priniesol správu, že Cristiano Ronaldo prisľúbil pomoc a zaviazal sa zaplatiť za operáciu, ktorá mladému fanúšikovi Realu Madrid zastaví jeho trápenie.

Ronaldo sa taktiež rozhodol, že pomôže vyzbierať  ďalšie peniaze pre rodinu malého Erika, keď venoval vlastnoručne podpísanú futbalovú výstroj do aukcie. Nech si každý hovorí čo chce, ale tento čin má ďaleko od sebeckého či arogantného...




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies