VIDEO Cristiano Ronaldo si vystrelil z Quaresmu v rámci promo akcie na jeho nové kopačky

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 15:30 • 2 min
VIDEO Cristiano Ronaldo si vystrelil z Quaresmu v rámci promo akcie na jeho nové kopačky

LISABON – Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo využil reprezentačnú prestávku, aby aspoň na chvíľu pustil z hlavy klubové problémy v Reale Madrid.

slovakia

left justify in out

V rámci propagačnej akcie americkej firmy Nike si vystrelil zo svojho reprezentačného kolegu Ricarda Quaresmu a obalil mu auto alobalom, aby vyzeralo rovnako ako jeho najnovšie kopačky.

Na videu je vidieť Ronalda, ako po diaľnici rúti veľkou rýchlosťou k svojmu kamarátovi Quaresmovi. Vystúpi pred jeho domom, obalí mu celé auto alobalom a nakoniec naňno farebnými sprejmi nastrieka CR7.

 

 

S týmto vydareným žartom mu pomohla aj spoločnosť Nike, aby tak spropagovala jeho najnovšie kopačky Nike Mercurial CR7.

Ronaldo následne na svojom Twitteri svojmu kamarátovi odkázal: "Hej @07RQuaresma, myslím, že v ďalšom zápase by si mohol byť trochu rýchlejší! #mercurial."

 

 


Quaresma zobral tento žart s nadhľadom a odpovedal mu na rovnakej sociálnej sieti na Twitteri: "Vážne@Cristiano?! Moje nový dizajn auta CR7 #mercurial."

 

 

Portugalsko najprv v nedeľu na domácom ihrisku privíta reprezentáciu Srbska v rámci európskej kvalifikácie a v utorok s v priateľskom zápase zmeria sily s Kapverdami. Uvidíme, či si Quaresma zoberie jeho rady k srdcu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies