Cristiano Ronaldo sa údajne neplánuje zúčastniť na galavečeri FIFA

NETKY.SK • 17 November 2013, 15:18 • 2 min
Cristiano Ronaldo sa údajne neplánuje zúčastniť na galavečeri FIFA

MADRID - Dôvodom neúčasti na galavečere je zlé zaobchádzanie zo strany Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).

slovakia

left justify in out

 Kanonier Realu Madrid Cristiano Ronaldo sa údajne neplánuje zúčastniť na vyhlásení výsledkov ankety Svetový futbalista roka 2013.

"Dôvodom neúčasti na galavečere je zlé zaobchádzanie zo strany Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA)," cituje agentúra dpa španielske denníky.

Prezident FIFA Joseph Blatter sa pred časom pred študentmi v Oxforde vyjadril o portugalskom hráčovi opovrhujúco a povedal, že na ihrisku sa správa ako "komandant". "Útočník to nezabudol," tvrdia periodiká.

Portugalské a španielske denníky navyše obvinili federáciu, že pri prezentovaní kandidátov Cristiana Ronalda v porovnaní s Lionelom Messim (Barcelona) a Franckom Riberym (Bayern Mníchov) ukrátila. "Vyslovene poukázali na to, že v minulej sezóne strelil menej gólov ako Messi. Pri ostatných kandidátoch žiadne porovnanie nebolo," napísali v nedeľu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies