Cristiano Ronaldo sa snaží byť vzorným otcom

NETKY.SK • 26 Január 2014, 13:08 • 2 min
Cristiano Ronaldo sa snaží byť vzorným otcom

MADRID - Život Cristiana Ronalda sa točí okolo trojročného syna.

slovakia

left justify in out

Najlepší svetový futbalista roka 2013 Cristiano Ronaldo nechal nahliadnuť novinárov magazínu France Football do svojho súkromia, v ktorom sa snaží byť najmä vzorným otcom. Jeho život sa doma točí okolo trojročného syna Cristiana, ktorý ho sprevádzal pri preberaní Zlatej lopty FIFA.
„Ráno odvediem o pol desiatej syna do škôlky, obedujem s mojou mamou. Popoludní vyzdvihnem Ronalda juniora a spolu si zdriemneme. To je dôležité, musí zdravo rásť,“ povedal podľa France Football, ktorý cituje web iSport.cz, čerstvý držiteľ Zlatej lopty.
Podvečer má Portugalčan čas na seba, chodí v centre Madridu na anglickú konverzáciu. Na večierky a ponocovanie vraj nemyslí, chodí spať podľa vzoru bývalých spoluhráčov v Manchestri United Garyho Nevilla a Ryana Gigsa čo najskôr.
Medzi záľubami Cristiana Ronalda sú šport a hudba. „Vo voľnom čase robím obľúbené veci môjho syna. Chodíme spolu radi plávať,“ doplnil. Informácie s odvolaním sa na France Football zverejnil český web iSport.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies