Cristiano Ronaldo s 500. súťažným gólom v klubovom drese

NETKY.SK • 15 December 2016, 14:42 • 2 min
Cristiano Ronaldo s 500. súťažným gólom v klubovom drese

JOKOHAMA - Fenomenálny portugalský futbalový ostrostrelec Cristiano Ronaldo dosiahol vo štvrtkovom zápase svojho zamestnávateľa Realu Madrid na MS klubov proti mexickému Clubu América jubilejný 500. súťažný gól v klubovom drese.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný rodák z Madeiry uzavrel v nadstavenom čase semifinálového duelu na štadióne v japonskej Jokohame víťazstvo "bieleho baletu" 2:0 a potvrdil postup Madridčanov do nedeľného finále proti domácemu tímu Kašima Antlers (začiatok o 11.30 h SEČ).

 

Ako pripomenul portál televíznej stanice ESPN, Ronaldovi stačilo na pokorenie magickej hranice iba 689 zápasov. Portugalčan dosiahol z päťstogólovej porcie až 377 vo farbách Realu Madrid, 118 strelil ako hráč Manchestru United a 5 zaznamenal na začiatku profesionálnej kariéry v Sportingu Lisabon. Cristiano Ronaldo si počas angažmánu v Reale Madrid naďalej udržiava famózny priemer s hodnotou viac než jedného gólu na zápas, keďže za mužstvo úradujúceho európskeho klubového šampióna doteraz nastúpil v 367 súťažných dueloch.

 

Kapitán majstrov Európy 2016 ma slušnú streleckú produktivitu aj v portugalskom drese - v 136 vystúpeniach skóroval 68-krát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies