Cristiano Ronaldo prezidentom FIFA nebude: Nie som na to dostatočne bystrý

NETKY.SK • 10 November 2015, 12:39 • 2 min
Cristiano Ronaldo prezidentom FIFA nebude: Nie som na to dostatočne bystrý

LONDÝN - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo nemá ambíciu v budúcnosti kandidovať na pozíciu prezidenta Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA). Podľa vlastných slov nie je na to dostatočne bystrý.

slovakia

left justify in out

Trojnásobný držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho futbalista roka to povedal pre agentúru Reuters v Londýne, kde sa v pondelok zúčastnil na slávnostnej premiére filmového dokumentu. Ten nesie jeho meno a zobrazuje jeho futbalovú kariéru i čriepky z osobného života. Funkcionárska úloha hviezdu Realu Madrid po ukončení hráčskej kariéry neláka.

 

"Nie som dostatočne bystrý na to, aby som bol prezidentom. A po druhé, tak ďaleko do budúcnosti ani nemyslím. Myslím si, že ešte niekoľko rokov budem schopný hrať futbal a potom mám v hlave iné, zaujímavejšie projekty, ktoré by som chcel rozbehnúť," nechal sa počuť Ronaldo.

 

Film o 30-ročnom Portugalčanovi natočil rovnaký tím dokumentaristov, ktorý stál za projektami o pretekárovi F1 Ayrtonovi Sennovi či speváčke Amy Winehouse. "Budete mať možnosť vidieť skutočného Cristiana Ronalda," povedal o filme hráčov agent Jorge Mendes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies