Cristiano Ronaldo predĺži zmluvu s Realom do 2018, tvrdí AS

NETKY.SK • 10 September 2013, 09:56 • 2 min
Cristiano Ronaldo predĺži zmluvu s Realom do 2018, tvrdí AS

MADRID - Po rokovaniach, ktoré trvali už niekoľko mesiacov, je portugalský kanonier Cristiano Ronaldo pripravený predĺžiť kontrakt s Realom Madrid. S odvolaním sa na španielsky denník AS o tom informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

Prezident madridského klubu Florentino Perez už takmer rok vyhlasoval, že produktívny zakončovateľ predĺži súčasnú spoluprácu, ktorá mala trvať do roku 2015. Denník AS ďalej informoval, že Perez údajne zaplatil za čerstvú akvizíciu z Tottenhamu Hotspur "len" 91 miliónov eur namiesto 101 miliónov. 

Ronaldo tak zostáva najdrahším hráčom, keď v roku 2009 prišiel na štadión San Bernabeu za 94 miliónov eur z Manchestru United. Portugalský útočník odohral za "biely balet" 138 zápasov a zaznamenal 147 gólov. Podľa denníka AS chce Perez predĺžiť kontrakt s Ronaldom ešte pred zasadnutím predstavenstva klubu, ktoré je naplánované na 2  22. septembra.

Ronaldov nový kontrakt bude predĺžený do roku 2018, čo znamená, že vtedy bude mať 33 rokov. Stúpol aj jeho príjem, ktorý z neho robí najlepšie plateného hráča v Reale Madrid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies