Cristiano Ronaldo podľa charitatívnej organizácie nevenoval Nepálu 7 miliónov

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 14:52 • 2 min
Cristiano Ronaldo podľa charitatívnej organizácie nevenoval Nepálu 7 miliónov

WASHINGTON – Pred niekoľkými dňami zasiahli Nepál mohutné zemetrasenia, ktoré zdevastovali krajinu, zabili vyše 8.000 ľudí a zranili viac než 19.000.

slovakia

left justify in out

Minulý týždeň anglický denník Daily Mail priniesol správy o tom, že hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo daroval €7 miliónov charite na pomoc Nepálu. Táto informácia sa následne rozšírila po celom svete.

Charitatívna organizácia "Save the Children" dnes zverejnila nasledujúce vyhlásenie, ktoré vyvracia predchádzajúce správy a označuje ich za falošné. Napriek tomu však poďakovala Ronaldovi za propagáciu potrebnej pomoci krajine.

"Globálny veľvyslanec organizácie Save the Children, Cristiano Ronaldo, využil svoj hlas a globálnu popularitu s cieľom zvýšiť povedomie o problémoch, ktorým čelia deti na celom svete, vrátane tých postihnutých zemetrasením v Nepále. Najnovšie informácie o dare Cristiana Ronalda organizácii Save the Children na pomoc Nepálu sú však falošné. Po druhom zemetrasení, ktoré krajinu ešte viac zdevastovalo, sa chce mimovládna organizácia poďakovať za podporu Cristianovi Ronaldovi a iným vplyvným ľuďom, ktorí verejne propagujú situáciu, v ktorej sa nachádzajú deti a rodiny v Nepále."

Po včerajšom vyradení z Ligy majstrov talianskym Juventusom, ktoré bolo poznačené podpriemerným výkonom Cristiana Ronalda, sa jeho obraz v médiách naďalej zhoršuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona