Cristiano Ronaldo po zranení v zostave Realu už proti Valladolidu

NETKY.SK • 29 November 2013, 11:53 • 2 min
Cristiano Ronaldo po zranení v zostave Realu už proti Valladolidu

MADRID - Portugalský futbalový útočník Cristiano Ronaldo z Realu Madrid by mal v sobotňajšom domácom zápase najvyššej španielskej súťaže proti Realu Valladolid nastúpiť v základnej zostave svojho tímu. Informoval o tom portál elgoldigital.com. Podľa spomenutého zdroja absolvoval štvrtkovú tréningovú jednotku Realu bez úľav.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný zakončovateľ vynechal pre zranenie zadného stehenného svalu stredajší duel B-skupiny Ligy majstrov proti Galatasaray Istanbul. Hráči "bieleho baletu" si aj bez portugalského reprezentanta zabezpečili po výhre 4:1 postup do jarného osemfinále najatraktívnejšej európskej klubovej súťaže, ktorej najlepším strelcom je spolu so Švédom Zlatanom Ibrahimovičom z parížskeho Saint-Germain práve Cristiano Ronaldo - obaja majú v doterajšom priebehu na svojom konte osem gólov. 

Portugalčan si privodil zdravotnú indispozíciu v sobotňajšom ligovom stretnutí na ihrisku Almeríe (5:0). Cristiano Ronaldo v 22 stretnutiach v tejto sezóne na klubovej i reprezentačnej úrovni strelil 32 gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies