Cristiano Ronaldo nezabudol na legendu Di Stéfana

NETKY.SK • 10 November 2014, 17:35 • 2 min
Cristiano Ronaldo nezabudol na legendu Di Stéfana

MADRID - Cristiana Ronalda ocenili v pondelok na slávnosti v Madride ako najlepšieho strelca španielskej najvyššej futbalovej súťaže v uplynulej sezóne.

slovakia

left justify in out

Pri tejto príležitosti si portugalský stroj na góly v drese Realu Madrid spomenul na svojho legendárneho predchodcu Alfreda Di Stéfana, ktorý sa tejto slávnostnej chvíle nedožil. Zomrel 7. júla vo veku 88 rokov na následky srdcového kolapsu. "Chcem využiť túto príležitosť aj na to, aby som spomenul Di Stéfana a jeho futbalový odkaz. Je veľká škoda, že Don Alfredo tu nemôže byť s nami a odovzdať mi ocenenie," povedal Cristiano Ronaldo. Ronaldo reagoval aj na slová prezidenta Realu Madrid Florentina Péreza, že Portugalčan s prezývkou CR7 je dôstojným nástupcom Di Stéfana.

 

"Lichotí mi to, je to privilégium, že ma s ním porovnávajú. Zároveň je to pre mňa motivácia do ďalšej práce. Poznal som ho osobne po svojom príchode do Madridu, bola to výnimočná osobnosť," prezradil Ronaldo. 

 

V uplynulej sezóne nastrieľal v La Lige 31 gólov a doviedol Real Madrid k tretiemu miestu v tabuľke za dvojicou Atlético Madrid - FC Barcelona. V tejto sezóne sa 29-ročný útočník strelecky ešte zlepšil, keď v 17 zápasoch rôznych súťaží prekonal brankárov súperov už 23-krát. V najvyššej španielskej súťaži strelil už 18 gólov. 

 

"Snažím sa, aby som hral lepšie ako pred rokom a zrejme sa mi to darí. Moje góly a asistencie veľmi pomáhajú mužstvu, toto je asi moja najlepšia forma," dodal Ronaldo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies