Cristiano Ronaldo možno nastúpi vo finále Copa del Rey

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 13:33 • 2 min
Cristiano Ronaldo možno nastúpi vo finále Copa del Rey

MADRID - Hviezdny kanonier futbalového Realu Madrid Cristiano Ronaldo možno zasiahne do diania vo finále španielskeho Kráľovského pohára proti FC Barcelona, ktoré je na programe v stredu 16. apríla vo Valencii.

slovakia

left justify in out

Portugalský krídelník pre zranenie kolena ľavej nohy iba tŕpol počas minulotýždňovej odvety štvrťfinále Ligy majstrov v Dortmunde, či jeho spoluhráči neprešustrujú trojgólový náskok z domáceho prostredia. Napokon prehrali "iba" 0:2 a postúpili do semifinále. Horšou správou je, že k Ronaldovmu kolenu sa pridružili aj problémy so svalom na tej istej nohe a CR7 vynechal aj sobotňajší ligový súboj proti Almeríi (4:0).

 

"Napreduje každý deň, takže by som ho neodpisoval. Jeho účasť proti Barcelone je reálna," povedal pre denník El Mundo tréner bieleho baletu Carlo Ancelotti o zdravotnom stave jeho portugalského zverenca, ale vzápätí dodal: "Nebudeme nič riskovať. Ak C. Ronaldo nebude zdravý, nenastúpi." 

 

Real Madrid môže získať prvú trofej v tejto sezóne. Okrem národného pohára je v hre aj v La Lige, kde na druhej pozícii zaostáva za vedúcim mestským rivalom Atléticom o tri body, i v Lige majstrov. V semifinále kontinentálneho pohára číslo jeden bude čeliť obhajcovi primátu Bayernu Mníchov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies